#VanIn is terug.

Gepost op Thursday 22 August

Heb je mij gemist?

In september 2018 verscheen Van In episode 1, het eerste boek in de gloednieuwe reeks rond commissaris Van In. Het werd meteen een kassucces. 30.000 verkochte exemplaren tot op heden, bijzonder veel hartverwarmende reacties van de jarenlange lezers die de nieuwe stap in Aspes carrière met veel enthousiasme toejuichten. En dit is nog maar het begin, want het verhaal gaat verder…

Wat hebben een vermeende zelfmoord van een oude man in een rusthuis te maken met een op macht beluste vastgoedmakelaar, een groene partijvoorzitter, een vrouwonvriendelijke communist, een nymfomane juriste, een sicario en de productie van hernieuwbare energie? Van In en Rein Claeys belanden in een broeierig avontuur waar ieder antwoord een nieuwe vraag oproept. Zet je schrap voor Van In Episode 2, want het gaat ongemeen hard.

Van In Episode 2 is de voortzetting van een nieuwe reeks die tien boeken zal omvatten. Wie de tien boeken verzamelt, zal aan het einde van de reeks de grote, rode draad doorheen het verhaal kunnen ontwarren.

Van In Episode 2 verschijnt op 27 augustus.